آموزش طرز تهیه نان خامه ای نارنجکی خوشمزه و مجلسی با تصویر

مواد لازم نان خامه ای
:⊕: آرد :⊕: ۲۰۰ گرم :⊕:
:⊕: آب :⊕: ۴۰۰ گرم :⊕:
:⊕: تخم مرغ :⊕: ۵ عدد :⊕:
:⊕: روغن مایع :⊕: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم :⊕:
:⊕: شربت بار یا عسل :⊕: یک قاشق چایخوری :⊕:
:⊕: بکینگ پودر :⊕: یک قاشق چایخوری سرخالی :⊕:
:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1