تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .
مزه دار کردن مرغ :
ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.
آماده سازی مرغ:
بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.
نحوه پخت مرغ سوخاری رستورانی
فوت کوزهگری درست کردن مرغ سوخاری
- زمان پخت تکههای مرغ متفاوت است .به همین دلیل نباید تکههای مشابه مثل( ران و سینه ) را با هم سرخ کنید.
- برای سرخ کردن تکههای مرغ سوخاری باید حرارت ملایم باشد.
- در هنگام سرخ کردن تکه های مرغ سوخاری در ظرف را نبندید چون ممکن است تخم مرغ کف کند.
- حتما روغن را خوب داغ کنید، تا روغن کمتری جذب مرغ شود.
- برای تهیه مرغ سوخاری اسپایسی میتوانید از فلفل قرمز بیشتری در ترکیب ادویههایتان استفاده کنید.
- برای دورچین مرغ سوخاری از سیبزمینی سرخ کرده ، پیاز و قارچ سرخ شده استفاده کنید که بسیاز لذیذتر میشود.
این دستور مرغ سوخاری برای دو نفر مناسب می باشد و زمان آماده سازی آن حدودا یک ساعت و ده دقیقه است و زمان پخت آن پانزده دقیقه ،که در کل زمان درست کردن این غذا یک ساعت و بیست و پنج دقیقه می باشد.
منبع: نمناک
:: بازدید از این مطلب : 478
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0