۱. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ
مواد لازم برای دو عدد ساندویچ |
نمک |
۳ قاشق غذا خوری + یک چهارم قاشق چایی خوری |
شکر |
۲ قاشق غذا خوری + ۱ قاشق چایی خوری |
آب |
۲ پیمانه |
سینه مرغ بدون استخوان |
۱ عدد |
فلفل پاپریکا |
۱ قاشق چای خوری |
فلفل هندی |
یک چهارم قاشق چای خوری |
فلفل سیاه |
به مقدار کافی |
شیر |
نیم پیمانه |
تخم مرغ |
۱ عدد بزرگ |
پودر سوخاری |
نیم قاشق چای خوری |
آرد |
سه چهارم فنجان |
شیر خشک |
۱ قاشق غذا خوری |
روغن بادام زمینی |
نیم پیمانه |
نان همبرگر |
۲ عدد |
کره |
۱ قاشق غذا خوری |
خیار شور و گوجه و کاهو |
به مقدار لازم برای بین ساندویچ |
زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۲ ساعت
دستور تهیه
- سینهی مرغ را از وسط به دو قسمت نازکتر برش دهید و آن را درون یک کاسه بگذارید. ۲ پیمانه آب،۳ قاشق غذا خوری نمک و ۲ قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید. در کاسه را ببندید و آن را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
- پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با یکدیگر ترکیب کنید.
- شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و خوب بزنید.
- آرد، شیر خشک، پودر سوخاری و نمک و شکر باقی مانده را با یکدیگر ترکیب کنید و دو قاشق غذاخوری از مایع شیر را به آن اضافه کنید تا آردها کمی مرطوب شوند.
- یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن بادام زمینی را درون آن بریزید.
- سینهی مرغ را از آب جدا کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته شود سپس پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید.
- سینه مرغ را ابتدا درون ظرف شیر بزنید و سپس در ظرف آرد بگذارید تا دو طرف آن با آرد آغشته شود.
- دو طرف سینهی مرغ را درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس آن را روی دستمالهای روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- نان همبرگر را از وسط باز کنید و داخل آن را روی تابه با حرارت بگذارید تا برشته شود. سپس روی آن کره بمالید و کاهو یا خیارشور و یا گوجه بسته به ذائقهی خودتان روی نان بگذارید.
- سینه مرغ سرخ شده را به نان اضافه کنید و روی آن را با تکهی دیگر نان بپوشانید.
ساندویچ خوشمزه فیله مرغ آمادهی سرو است ...

۲. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر
مواد لازم |
اندازه |
مقدار کالری |
سینه مرغ |
۱ عدد |
هر ۱۰۰ گرم ۲۰۰ کالری |
فلفل دلمه |
۱ عدد بزرگ |
هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری |
گوجه فرنگی |
۱ عدد |
هر ۱۰۰ گرم ۱۵ کالری |
پیاز |
۲ عدد بزرگ |
هر ۱۰۰ گرم ۵ کالری |
پنیر پارمسان |
۳ قاشق غذاخوری |
هر ۱۰۰ گرم ۴۳۱ کالری |
نمک و فلفل و آویشن |
مقداری |
هر ۱۰۰ گرم ۰ کالری |
زنجفیل تازه (دلخواه) |
به اندازه یک بند انگشت |
هر ۱۰۰ گرم ۴۹ کالری |
زمان لازم برای تهیه ساندویچ ۱ ساعت
طرز تهیه
- ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
- فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
- سپس سینهی مرغ را به صورت رشتههای باریک برش دهید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
- وقتی سینهی مرغ سرخ شده گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
- در مرحلهی آخر پنیر پارمسان را به مواد اضافه کرده، با مواد مخلوط کنید و زیر اجاق را خاموش کنید.
- مواد آماده شده را بین نان باگت بگذارید و همراه با گوجه و خیار شور میل کنید.
ساندویچ خوشمزه فیله مرغ با پنیر آمادهی سرو است ...

منبع: ستاره ها
:: بازدید از این مطلب : 255
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1